Reviews


4 sterren na 424 reviews
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Vlees was een beetje aan gebrand maar voor de rest was het super lekker en goed heet 20-7-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
13-7-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Jammer van het patatje 12-7-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Goed gegeten. Bestelling liet lang op zich wachten, maar was nog goed warm. Al met al weer een prima ervaring. 10-7-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
22-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
21-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging na een uur. Friet koud en 2x gebakken? Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 17-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Heel veel sauzen vergeten... Bezorging duurde een uur 15-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijke spare ribs en super goede en nette bezorgservice. 14-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
11-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Turks brood was heel droog, Blijft een moeilijk product, misschien een optie om hier met een afbak bol te gaan werken voor de hete kip! Kip lekker patat top! Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 3-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
1-6-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
saus was omgevallen waardoor alle kibbeling zacht was geworden van het 'in de saus liggen'. 30-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Helaas was de pizza al bijna koud en moest ik hem thuis opnieuw in de oven doen om op goede temperatuur te krijgen! Spareribs waren top 23-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Mooi op tijd bezorgd. 18-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Ik had 2 extra turkse broodjes besteld, maar kreeg er maar 1 extra. Maakt niet uit hoor, ik zeg het gewoon ff 18-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bestelling niet compleet geleverd. 16-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Geen Saus bij de kibbeling omdat die vergeten was, en de frikandel speciaal met weinig saus. 12-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De helft van de bestelling was niet geleverd en moest na een telefoontje nog geleverd worden.. Dus beginnen met de snacks en als toetje patat.. Het rundvleesslaatje als onderdeel van het menu was niet om aan te zien,kwam niet vers over en smaakte ook niet. De patat was wel oke en de snacks waren ook acceptabel. 12-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Weer heel erg goed zoals gewoonlijk 11-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
10-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Prima 10-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Zeer goed geregeld. 8-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Pizza kwaliteit was top. Alleen uiteindelijk (met extra toppings) 12,50 betalen voor een kleine pizza vonden wij uit verhouding. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 6-5-2018
Beste Gerrit, dat kan ik begrijpen, alleen u kiest extra kaas 1.00 en extra peperoni 1.25, daarbij komen de bezorgkosten a 1,50 en de idealkosten a 0.40, dus dan wordt het totaalplaatje wel duur, de pizza zelf kost 7.95 bij afhalen! ik heb het even nagekeken en u heeft 12,10 betaald, kan ik verder nog wat voor u betekenen?
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
5-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Wederom geen ui bij de patat Flip, dit wel extra aangegeven. Of heet het dan oorlog? Verder alles goed. 4-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
3-5-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Een uurtje later 21:00 😋 28-4-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-4-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De Kibbeling was wat minder , gebruik liever een goede kwaliteit vis om je klanten te behouden . 14-4-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
7-4-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Volgende keer de patat wat warmer brengen 5-4-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2-4-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 1-4-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Turks broodje had iets groter gemogen. Maar het broodje hete kip was verder fantastisch 31-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Allemaal goede kwaliteit helaas is voor ons wel veel te zout. Hopenlijk lukt het om zoutloos te krijgen. Moet kunnen! Verder geen klachten. Bezorging 30-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
28-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Vaak jammer (vinden wij) dat er nu ook weer harde kleine stukjes patat en vis tussen zitten En dat je vanuit de kg prijs niet door kan klikken naar meer kg Wij nu er en halve kg (halve kg prijs) er bij moesten bestellen Mvg J Kroes Dopperstraat 191 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Vaak jammer (vinden wij) dat er nu ook weer harde kleine stukjes patat en vis tussen zitten En dat je vanuit de kg prijs niet door kan klikken naar meer kg Wij nu er en halve kg (halve kg prijs) er bij moesten bestellen Mvg J Kroes Dopperstraat 191 Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Spareribs met patat alleen de patat zat er niet bij. 3-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
De patat zonder zonder zout, werd een patat zonder met zout. De patat Joppie met zout was zoutloos... Wel even scherp blijven! 3-3-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Patat was hard en leek 2 x gebakken. Salade ontbrak bij de menu's. Normaliter was het erg goed nu viel het daarom tegen. Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 25-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
23-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Er werd een grote bak saus genoemd op de website, terwijl we een klein bakje gekregen hebben. 23-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
23-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
17-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Ik heb wederom gevraagd of alles goed doorgebakken kon worden bij mijn bestelling, dit is weeeeeeer niet gebeurt snap niet hoe het kan dat als je dat vraagt dat het gewoon niet gebeurt ik heb hier al vaker een klacht over ingediend het is een paar keer goed gegaan maar nu zat er weer geen kleur aan de friet de berehap was ook niet goed gebakken ik denk dat dit nu echt de laatste keer is geweest dat we besteld hebben Hoop dat deze reactie bij de juiste persoon aankomt want vorige keer werd me verteld dat deze persoon de reacties niet ziet 16-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 11-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
10-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Eten was niet echt warm. Bij 1 persoon was de saus bij de patat vergeten. 9-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 4-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
3-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
2-2-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
27-1-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
26-1-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling is geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen in het weekend wat langer zijn i.v.m. drukte. 21-1-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
20-1-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
19-1-2018
FoodFactory Zuidwenk 78C 033 298 1147
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
6-1-2018